Ik heb een vraagje naar aanleiding van deze discussie.
Stel: Ik wil starten met tappen, dan zijn partyvaatjes een mooie oplossing. Niet te duur en beter te maken met een wunderbar of een Bier Maxx (nieuw te verkrijgen in D).
Alleen nu de vraag. Stel ik vul een vat af en begin met tappen (gebruik makend van de tips in dit topic en de rest van het forum). Nu heb ik twee biertjes op en vind ik het eigenlijk wel genoeg.
Ik heb echter geen actieve koeling, dus als ik mijn bier op het aanrecht laat staan,, dan heb ik lauw bier. Dus weer koelen.
Gaat dat? Kan ik gewoon de tap eruit trekken, goed schoonmaken, vaatje terug in de koelkast, leggen laten en wanneer ik weer een getapt biertje wil. Vaatje uit koelkast vissen. Tap er weer in. Biertje tappen. Enz enz , net zo lang tot het vaatje leeg is. (ja, ik snap dat het voor feestjes een betere oplossing is, maar getapt bier

Hoe lang zou ik een vaatje op die manier goed kunnen houden? Of moet ik gewoon de tapkop erop laten zitten en het hele zwikkie in de koelkast mikken?

Dan voeg ik later nog wel eens een tapdingetje toe
