Gisting

Gestart door Kokkebil, 14-05-2013 16:32 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

RobinB

Citaat van: Jacques op 17-05-2013  14:22 uZeker als het gaat om schuimhoudbaar, maar ook qua smaak, heeft het overhevelen voordelen.
Zolang je vergisting binnen 2-3 weken voltooid is, ga je dat niet merken. Zeker niet qua smaak.


CiteerHet is lastig. Er zijn zo veel factoren om in de gaten te houden.
Ja, maar je moet niet overal te/even zwaar aan tillen. Met een beetje boeren gezond verstand kom je het verst.

Jacques

Citaat van: RobinB op 17-05-2013  22:51 uZolang je vergisting binnen 2-3 weken voltooid is, ga je dat niet merken. Zeker niet qua smaak.

Het is zeker zaak om de gist niet te lang op de gist te laten staan. 2 tot 3 weken kan inderdaad niet zo veel kwaad als het om de smaak gaat. Veel langer kun je beter mijden. Voorkomen is beter. Genezen gaat niet...

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.