Fruit in bier

Gestart door Theo van Eijden, 20-02-2005 21:35 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Stijn

Hallo allen,

Hoeveel gram of kgram perzikken voeg je te per liter wort?


Groeten

Stijn

Edwin

Dat hangt ervan af of het vers fruit is, of gedroogd. dit in verband met de hoeveelheid vocht dat meekomt met de vrucht. Ikzelf zou voor gedroogde abrikozen gaan in plaats van perzik, maar da's echt een gevoelskwestie en geen goed onderbouwd advies. Ik gebruikte zo rond de 200 gram. gedroogde abrikozen per 10 liter (20 gr/l). Zie hiervoor dit recept. Voor gedroogde perzik zou ik dezelfde hoeveelheid gebruiken. Voor verse perzikken zou ik gaan voor 500 gr/10 liter (50 gr/l).

Edwin

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.