Algemeen > Algemeen

De voordelen van het lidmaatschap van dit forum

(1/2) > >>

Jacques:
Er zijn veel niet geregistreerde gasten die meelezen op dit forum. Meelezen is leuk, maar meedoen nog veel leuker!

Om  degenen die twijfelen over de streep te halen om zich toch te registreren som ik hier de voordelen van het lidmaatschap op.

Leden kunnen vragen stellen aan het forum, ze kunnen mee discussiŽren en hun ervaringen delen.
Leden kunnen een poll starten om te kijken hoe anderen over een onderwerp denken of hun mening laten horen door op een poll te stemmen.
Leden kunnen meedoen aan het unieke kloonproject, proeverijen bijwonen die in dat kader georganiseerd worden en deelnemen aan andere evenementen zoals de Hobbybrouwen.nl dag.
Leden kunnen recepten plaatsen.
Leden kunnen afbeeldingen en andere bestanden bekijken die als bijlage gevoegd zijn bij een bericht.
Ook kunnen leden eenvoudig zien welke berichten ze al eerdere gelezen hebben en welke nog niet.

Daarnaast hebben leden nog tal van andere rechten die gasten niet hebben zoals:
- het bekijken van de ledenlijst;
- het bekijken van de ledenkaart;
- het toevoegen van gebeurtenissen aan de kalender van het forum;
- het versturen van interne berichten.

Dus gastbezoeker schroom niet en wordt vandaag nog lid van dit forum. Laat ook je stem horen op dit toonaangevende forum en profiteer optimaal van de mogelijkheden die dit forum je biedt. Word lid van de grootste gemeenschap voor hobbybrouwers in BelgiŽ en Nederland.

Ten behoeve van het aanmelden moet je een geldig e-mailadres opgeven. Na je aanmelding wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het opgegeven adres. In het mailtje staat een link met een activeringscode. Door op de link te klikken wordt het aangemaakte account actief. Indien niet binnen 14 dagen een account geactiveerd is wordt deze verwijderd. Je kunt dan je weer opnieuw aanmelden.

Veel plezier op dit forum.


 :degroeten: Jacques

Boogaard:
En dat allemaal gratis. Top en bedankt dat mensen zich vrijwillig willen inspannen om dit te realiseren.

Sir Wicked III:
Is het een idee/mogelijkheid om het forum gedeeltelijk af te schermen voor niet geregistreerde gebruikers? Ik kom wel vaker fora tegen waar dit concept gebruikt wordt. Meestal worden de eerste paar reacties op een post weergegeven en moet je inloggen, wil je de rest van de draad bekijken. Of is dit niet wenselijk?  :weetniet:

middelaersch:

--- Citaat van: Sir Wicked III op 25-03-2019  19:49 u ---Is het een idee/mogelijkheid om het forum gedeeltelijk af te schermen voor niet geregistreerde gebruikers? Ik kom wel vaker fora tegen waar dit concept gebruikt wordt. Meestal worden de eerste paar reacties op een post weergegeven en moet je inloggen, wil je de rest van de draad bekijken. Of is dit niet wenselijk?  :weetniet:

--- Einde van citaat ---

Wat zou je er mee willen bereiken?

Ik ben pas lid geworden toen ik zag hoeveel waardevolle informatie hier beschikbaar is. Als ik informatie zoek (over wat dan ook), en ik kom op een forum of website waar ik me verplicht moet registreren, dan haak ik af en zoek ik ergens anders wel verder.

Jacques:

--- Citaat van: middelaersch op 25-03-2019  21:06 u ---Ik ben pas lid geworden toen ik zag hoeveel waardevolle informatie hier beschikbaar is. Als ik informatie zoek (over wat dan ook), en ik kom op een forum of website waar ik me verplicht moet registreren, dan haak ik af en zoek ik ergens anders wel verder.

--- Einde van citaat ---

Dat is inderdaad de reden waarom niet voor een dergelijke systematiek gekozen is.

Overigens is het wel mogelijk berichten te plaatsen op een afgeschermd gedeelte van het forum. Het daarbij om berichten met een meer persoonlijk karakter die je niet door Google geÔndexeerd wilt hebben. 

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie