De voordelen van het lidmaatschap van dit forum

Gestart door Jacques, 13-02-2005 15:55 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jacques

Er zijn veel niet geregistreerde gasten die meelezen op dit forum. Meelezen is leuk, maar meedoen nog veel leuker!

Om  degenen die twijfelen over de streep te halen om zich toch te registreren som ik hier de voordelen van het lidmaatschap op.

Leden kunnen vragen stellen aan het forum, ze kunnen mee discussiëren en hun ervaringen delen.
Leden kunnen een poll starten om te kijken hoe anderen over een onderwerp denken of hun mening laten horen door op een poll te stemmen.
Leden kunnen meedoen aan evenementen die door het forum worden georganiseerd.
Leden kunnen deelnemen aan loterijen.
Leden kunnen recepten plaatsen.
Ook kunnen leden eenvoudig zien welke berichten ze al eerdere gelezen hebben en welke nog niet.
Leden met meer dan 20 berichten kunnen hashtags plaatsen bij berichten op het forum.

Daarnaast hebben leden nog tal van andere rechten die gasten niet hebben zoals:
- het bekijken van de ledenlijst;
- het bekijken van de ledenkaart;
- het toevoegen van gebeurtenissen aan de kalender van het forum;
- het versturen van interne berichten;
- het liken van berichten van andere leden;
- het maken van bladwijzers voor berichten.

Dus gastbezoeker schroom niet en wordt vandaag nog lid van dit forum. Laat ook je stem horen op dit toonaangevende forum en profiteer optimaal van de mogelijkheden die dit forum je biedt. Word lid van de grootste gemeenschap voor hobbybrouwers in België en Nederland.

Ten behoeve van het aanmelden moet je een geldig e-mailadres opgeven. Na je aanmelding wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het opgegeven adres. In het mailtje staat een link met een activeringscode. Door op de link te klikken wordt het aangemaakte account actief. Indien niet binnen 14 dagen een account geactiveerd is wordt deze verwijderd. Je kunt dan je weer opnieuw aanmelden.

Veel plezier op dit forum.


:degroeten: Jacques

Boogaard

En dat allemaal gratis. Top en bedankt dat mensen zich vrijwillig willen inspannen om dit te realiseren.

Sir Wicked III

Is het een idee/mogelijkheid om het forum gedeeltelijk af te schermen voor niet geregistreerde gebruikers? Ik kom wel vaker fora tegen waar dit concept gebruikt wordt. Meestal worden de eerste paar reacties op een post weergegeven en moet je inloggen, wil je de rest van de draad bekijken. Of is dit niet wenselijk?  :weetniet:

middelaersch

Citaat van: Sir Wicked III op 25-03-2019  19:49 uIs het een idee/mogelijkheid om het forum gedeeltelijk af te schermen voor niet geregistreerde gebruikers? Ik kom wel vaker fora tegen waar dit concept gebruikt wordt. Meestal worden de eerste paar reacties op een post weergegeven en moet je inloggen, wil je de rest van de draad bekijken. Of is dit niet wenselijk?  :weetniet:

Wat zou je er mee willen bereiken?

Ik ben pas lid geworden toen ik zag hoeveel waardevolle informatie hier beschikbaar is. Als ik informatie zoek (over wat dan ook), en ik kom op een forum of website waar ik me verplicht moet registreren, dan haak ik af en zoek ik ergens anders wel verder.

Jacques

Citaat van: middelaersch op 25-03-2019  21:06 uIk ben pas lid geworden toen ik zag hoeveel waardevolle informatie hier beschikbaar is. Als ik informatie zoek (over wat dan ook), en ik kom op een forum of website waar ik me verplicht moet registreren, dan haak ik af en zoek ik ergens anders wel verder.

Dat is inderdaad de reden waarom niet voor een dergelijke systematiek gekozen is.

Overigens is het wel mogelijk berichten te plaatsen op een afgeschermd gedeelte van het forum. Het daarbij om berichten met een meer persoonlijk karakter die je niet door Google geïndexeerd wilt hebben. 

Silky

Citaat van: Boogaard op 24-03-2019  17:32 uEn dat allemaal gratis. Top en bedankt dat mensen zich vrijwillig willen inspannen om dit te realiseren.

Eigenlijk heeft het lidmaatschap maar een groot nadeel: het is verdomd verslavend! Bij mij gaat er geen dag voorbij of ik struin een keer of twee, drie door de recente berichten  ;)

Jacques

Het eerste bericht met de mogelijkheden van dit forum voor leden is geactualiseerd nav van recente aanpassingen van de software.

BillieGroothuizen

Geweldige kennisbank, dit forum. Na een poosje als gast hier rondgekeken te hebben me uiteindelijk geregistreerd. Posten doe ik niet zoveel. Daarvoor ben ik te onervaren. Op Facebook bestaan ook bierbrouwersgroepen maar dit spreekt mij toch meer aan. Hulde aan iedereen die dit mogelijk maken.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.