Nieuws:

Help mee aan het verbeteren van het forum via een donatie. Klik hier,

Hoofdmenu


Spelregels aankondigingen

Gestart door Jacques, 12-02-2005 14:30 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jacques

In dit forumonderdeel kunnen alle leden van het forum komende bierige gebeurtenissen aankondigen. Dat kan bijvoorbeeld zijn een bierproeverij, een cursus, een excursie naar een brouwerij, wedstrijd of clubavond van een vereniging voor hobbybrouwers.

Het verdient dan ook aanbeveling dat beide gegevens terug te vinden zijn in het onderwerp.
Om het allemaal eenduidig uit te laten zien wil ik iedereen vragen het volgende datumformat te gebruiken dag - maand - jaar. Bij meerdaagse evenementen graag alle dagen vermelden.  Elk nieuw topic in dit board hoort voorzien te worden van een nummer. Het nummer bestaat uit het nummer van het jaar, maand (met een 0 voor jan t/m sep) en dag.

Na plaatsing van het bericht kan het bericht gekoppeld worden aan de kalender van het forum.

De ruimte voor het onderwerp in de kalender is zeer beperkt. Omdat de datum zichtbaar is in de agenda hoeft deze niet in het onderwerp vermeld te worden. Gebruik s.v.p. geen afkortingen, deze zijn vaak totaal onbegrijpelijk. Vermeld in plaats daarvan een kort gedeelte van de aankondiging in de kalander.

De meeste berichten met aankondigen van gebeurtenissen worden verwijderd als de gebeurtenis voorbij is. Indien er naar aanleiding van een aankondiging van een gebeurtenis een discussie van enige betekenis heeft plaatsgehad wordt het onderwerp na de gebeurtenis verplaatst naar het forumonderdeel Algemeen, Algemeen.

Jacques

De titels van de aankondigingen zijn aangepast. Elke aankondiging heeft nu een nummer gekregen dat verwijst naar de eerste datum van een festival of een andere gebeurtenis. Het nummer bestaat uit het nummer van het jaar, maand (met een 0 voor jan t/m sep) en dag.
Door het nummer is het mogelijk om de festivals/gebeurtenissen te rangschikken op datum. Klik op het woord "Onderwerp" in het overzicht van de topics. De topics komen hierdoor op volgorde van de datum te staan.

Sortering festivals ed.png


Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.