Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Spelregels aankondigingen  (gelezen 26649 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jacques

  • Hoofdbeheerder
  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 39.696
  • Land: nl
  • Brouw ze, roer ze en Proost!
    • Hobbybrouwen.nl
Spelregels aankondigingen
« Gepost op: 12-02-2005 14:30 u »
In dit forumonderdeel kunnen alle leden van het forum komende bierige gebeurtenissen aankondigen. Dat kan bijvoorbeeld zijn een bierproeverij, een cursus, een excursie naar een brouwerij, wedstrijd of clubavond van een vereniging voor hobbybrouwers.

Het forumonderdeel bestaat al een tijdje en wordt goed bekeken. Het voldoet dan ook heel duidelijk in een behoefte. Ik denk dat veel bezoekers snel kijken waar en wanneer een gebeurtenis plaatsvindt en dan pas verder lezen.
Het verdient dan ook aanbeveling dat beide gegevens terug te vinden zijn in het onderwerp.
Om het allemaal eenduidig uit te laten zien wil ik iedereen vragen het volgende datumformat te gebruiken 01-01-2006 (dag - maand - jaar). Bij meerdaagse evenementen dient een slash teken (/) worden gebruikt om aan te geven dat het gaat om meerdere dagen, bijvoorbeeld 01/02-01-2006.

Na plaatsing van het bericht kan het bericht gekoppeld worden aan de kalender van het forum. Dat doe je door te klikken op het icoontje

De ruimte voor het onderwerp in de kalender is zeer beperkt. Omdat de datum zichtbaar is in de agenda hoeft deze niet in het onderwerp vermeld te worden. Gebruik s.v.p. geen afkortingen, deze zijn vaak totaal onbegrijpelijk. Vermeld in plaats daarvan een kort gedeelte van de aankondiging in de kalander.

De tekst van de kalender wordt 14 dagen voor de gebeurtenis weergegeven op de indexpagina van het forum. Vanuit de kalender kan doorgeklikt worden naar de volledige tekst van de aankondiging.

Naar aanleiding van een aankondiging kan gereageerd worden om openlijk een afspraak te maken over het bezoek aan een gebeurtenis/evenement dan wel het gezamenlijk reizen.

De meeste berichten met aankondigen van gebeurtenissen worden verwijderd als de gebeurtenis voorbij is. Indien er naar aanleiding van een aankondiging van een gebeurtenis een discussie van enige betekenis heeft plaatsgehad wordt het onderwerp na de gebeurtenis verplaatst naar het forumonderdeel Algemeen, Algemeen.

 :degroeten: Jacques

Tags: