Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Even voorstellen: Ros  (gelezen 1078 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ros

  • Junior lid
  • **
  • Berichten: 64
Even voorstellen: Ros
« Gepost op: 09-12-2012 17:05 u »
Hallo allemaal,

Ik ben al een poosje lid van dit forum, maar ik heb me nooit fatsoenlijk voorgesteld...
Ik ben Ros, 26 jaar en woon in een appartement in Rotterdam. Ik heb als bachelor Scheikunde gestudeerd, als master Biomolecular Sciences. In mijn master heb ik als tweede stage onderzoek gedaan aan de IndustriŽle Microbiologie groep of Gistgroep in Delft (zie http://goo.gl/fqEPo ). Vorig jaar ben ik aan dezelfde groep begonnen als promovendus. Nu doe ik dus onderzoek naar/in het centrale metabolisme van gist.

Ik heb bij mijn ouders al een paar keer gebrouwen, waaronder een redelijk goed gelukte Weizen.

Nu ben ik al een poosje bezig met het verzamelen van diverse spullen om te kunnen brouwen in mijn appartement. Ik heb een afgekeurd waterbad gekregen, daarnaast wat pannen aangeschaft en een pomp van iwaki. Hiermee zou het moeten lukken een HERMS installatie te bouwen, hopelijk. Ik heb al een hoop gehad aan het doorlezen van dit forum!

Groeten,
Ros


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline RobinB

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 20.934
  • Land: nl
  • Nooit geschroten is altijd mis!
Re: Even voorstellen: Ros
« Reactie #1 Gepost op: 09-12-2012 18:56 u »
In mijn master heb ik als tweede stage onderzoek gedaan aan de IndustriŽle Microbiologie groep of Gistgroep in Delft (zie http://goo.gl/fqEPo ). Vorig jaar ben ik aan dezelfde groep begonnen als promovendus. Nu doe ik dus onderzoek naar/in het centrale metabolisme van gist.

Klinkt super interessant!
Hou ons op de hoogte! :)

Tags: