Hoi Johannes,
Ik heb dit bier zelf nooit gedronken, dus ik kan over de smaak niet oordelen.
Dit is het enige wat ik heb kunnen vinden op het internet:
Brewed by: Van Eecke, Popperinge
Orange coloured, cloudy with average head.
Aroma of melon and toffee.
Sweet and malty with sugary karamel flavout
and clean malt profile. Salty, syrupy finish
with some late harsh bitterness.
***********************************************
As with most Belgian triples, the color tends to be paler,
in this case amber, with good head retention. Of course you
taste the alcohol, but this is well complimented with a very
complex aroma and mouth feel. Round, malty, not very bitter (hoppy),
slightly sweet (depending on age) balanced with fruity (Lemon ? Orange ?)
hints on the tongue. Lasting taste.
Conclusie 1 :
1.>Blijkbaar zit er fruit in. Dat maakt een bier snel complex.
Sinaasappel en of lemmon of zelfs meloen

.
2.>Het komt uit popperinge Popperingehop ?
3.>Mouterig en rond. Pale alemout? Munich ?
4.>Ambermout ? Cara aroma 150/300 ?
5.>Goed schuim : tarwe
6.>Hoge alcohol 10% : Een echte kei van een doorhalende gist : Champagnegist ! / Westmalle
Nu wachten tot iemand conclusie 2 maakt, en 3, en 4 en 5.
Daaruit het gemiddelde berekenen. Dat heb je volgens statistische wetten het juiste recept.
Of zit ik nu weer te simpel te redeneren Ha Ha....

Maar....................
Als ik jou was zou ik dit gaan brouwen. Lijkt het niet, dan zal het wel een hele lekkere stevige pot bier worden

Groetjes,
Hoppie