Bedankt voor je reactie Jacques.
Zo bedoelde ik het ook, zo duur als je zelf wil.
On topic, heb me achter het probleem kunnen wurmen, en gevonden wat ik zocht.
Dit las ik op het forum.
Dit schreef Hopmans in 2005,
Ik ken er nu dus 3 die een vergistingsgraad van 63% hebben:
Windsor
Biosgist
En Safbrew s-33 (alhoewel deze nog niet uitgegist is, dus weet niet 100% zeker)
En die laatste heb ik gebruikt Safbrew s-33. Vandaar die 60% vergistingsgraad.
Wat heb ik toen gedaan, zakje Safale us-05 met een beetje wort/bier gemengd en toegevoegd.
Uurtje later.... blub, blub, blub, blub, blub.
Ben benieuwd waar ie nu stopt.
Waarschijnlijk zal het bier ver van een blond bier afliggen na zoveel gist, maar maakt me niet uit. Het gaat menu even om het leermoment.
En misschien toch nog een aardig biertje (hoop ik althans.)