Ah; een nieuw topic over brood!!!
Persoonlijk vind ik brood bakken met bostel geen verbetering aan een "normaal" brood.
Ook de gistkoek toevoegen is geen grote verbetering.
Brood is nog altijd het lekkerst als je het zo natuurlijk mogelijk laat, dus meel of bloem (liefst zelf gemalen en vers), water, verse gist, en een klein beetje zout en als het mag van de dokter een beetje smout!!!
Wat ik wel een grote verbetering van de smaak van pistoleetjes vind is de toevoeging van moutextract (maar dan wel de dikke stroperige soort en niet de moutextract zoals wij die kennen in poedervorm).
Maar laat de recepten maar rollen, voor wie het ooit al eens geprobeerd heeft.
By the way: voor de echte bakkers onder ons; sedert een paar maand ben ik de trotse bezitter van een "Rofco" oven. Voor wie nog moest twijfelen om er ook zo eentje te kopen; die oven bakt formidabel brood...(ik wil er gerust een boompje over opzetten)