Geroosterde gerst nog bewerken?

Gestart door Klier-Bier, 07-01-2011 13:01 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Klier-Bier

Beste forumleden,

Als beginnende brouwer wil ik binnenkort een Irish Dry Stout gaan brouwen.
In het recept wordt geroosterde gerst genoemd.
Hoe moet ik omgaan met deze gerst, gewoon schroten, of moet deze nog worden verstijfeld, of misschien iets anders?

groeten van Klier-Bier.

Adrie

Gewoon schroten en meemaischen.

Klier-Bier

Het klopt dus inderdaad dat er supersnel wordt gereageerd, bedankt :groots:

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.