Blond(e)

Gestart door Wamser, 22-08-2010 20:29 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Wamser

Type: All Grain Date: 14/7/2010
Batch Size: 20,00 L Brewer:
Boil Size: 20,00 L Asst Brewer:
Boil Time: 90 min Equipment: My Equipment2
Taste Rating(out of 50): 35,0 Brewhouse Efficiency: 70,00

Malts
5,00 kg Pilsner (Weyermann) (1,7 SRM) Grain 83,33 %
1,00 kg Munich II (Weyermann) (8,5 SRM) Grain 16,67 %

Hops
15,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (45 min) Hops 11,6 IBU
10,00 gm Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] (30 min) Hops 3,1 IBU
10,00 gm Styrian Goldings [5,40 %] (15 min) Hops 2,7 IBU
10,00 gm Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] (10 min) Hops 1,4 IBU
10,00 gm Saaz [4,00 %] (5 min) Hops 0,8 IBU
10,00 gm Styrian Goldings [5,40 %] (1 min) Hops 0,2 IBU


Seed Juniper
Coriander
Allspice
All (5g 5min. Boil)

Yeast
Recreated from Westalle Bottle

Est Original Gravity: 1,066
Est Final Gravity: 1,017
Estimated Alcohol by Vol: 6,43%
Bitterness: 19,8 IBU
Est Color: 5,7 SRM

Any comments? :brouwen:

Wamser :degroeten:

MM

I think this could be a tasty beer, although I don't know how ''juniper seed'' and ''all spice'' wil affect the beer.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.