Algemeen > Mededelingen/discussie over het forum

Verdwijnen tekst

(1/2) > >>

Marjolijn:
Waar o waar stond dat berichtje over het verdwijnen van de tekst? Ik heb zojuist in een antwoord de backspace toets gebruikt en vervolgens kwam ik terug op de startpagina van het forum. Miscchien dat je hier iets mee kan Jacques?

fritz:
Ik vrees dat hier niets aan te doen valt.  De backspace-toets werkt als een "back-button" van je browser.  Het heeft dus niets met de code voor het forum te maken ...  :(

Groetjes,
:degroeten:
Fritz

Jacques:
Hoi Fritz,

Dit is nieuw voor mij. Ik heb het even uitgeprobeerd en ondekt dat je volkomen gelijk hebt.
Weet jij of de escapetoets ook een wat afwijkende functie heeft. Als ik een bericht in het berichtenvenster selecteer en kopieer met Ctrl-C en vervolgens op escape druk verdwijnt alle tekst en is ook het klembord leeg want ik kan de tekst ook niet meer plakken met Ctrl-V.  :echtboos: :echtboos: :echtboos: Druk ik niet op de escapetoets dan werkt dit allemaal wel. Ook de toets Ctrl-Z (ongedaan maken) werkt dan naar behoren.

:degroeten: Jacques

fritz:
Hallo Jacques,

De escape-toets heeft het zelfde effect als op de toets "Reset forum" klikken.  Ik denk dat ook dit een standaard instelling is van windows en/of internet explorer.  Ik heb zelf al een aantal programaatjes geschreven in visual basic en daar had ik op enkele "forms" een cancel-toets geplaatst   :bijdrage_forum:.  De shortcut voor deze toets was de escape-toets, dus zowat dezelfde functie als hier de reset.  Toch denk ik dat het mogelijk moet zijn om voor je browser de escape-toets uit te schakelen.  Dan moet je in het yabb programma enkele regeltjes toevoegen die het post bericht blad ongevoelig voor de escape-toets maken.  Ik ken het niet van buiten, maar als ik eens wat tijd heb zal ik er eens naar zoeken.  Andere mogelijkheid: zoveel mogelijk van de escape toets blijven ;)

groeten,
:proost2:
Fritz

Jacques:


--- Citaat ---
Toch denk ik dat het mogelijk moet zijn om voor je browser de escape-toets uit te schakelen.  Dan moet je in het yabb programma enkele regeltjes toevoegen die het post bericht blad ongevoelig voor de escape-toets maken.  Ik ken het niet van buiten, maar als ik eens wat tijd heb zal ik er eens naar zoeken.
--- Einde van citaat ---


Hoi Fritz,

Als jij dat wilt doen ben ik je heel dankbaar. Op dit moment heb ik het op mijn werk heel druk en moet 's avonds ook wat doen. De vrije momenten heb ik hard nodig om me te ontspannen en om het forum te lezen  ;D

:degroeten: Jacques

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie