Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
I would like to produce a wheat beerand I thought of reviving the Erdinger yeastbut there are other better for this type of beer?
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
I thought you wanted to brew an Pilsener.http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php/topic,14980.msg205200.html#msg205200
When you put applejuice in the beer-bottle, you need to left the substance in this beerbottle.You are taking unnessesary risk of infection to put the yeast and the juice in the great bottle at this stage.The beer bottle is sterile from the inside, otherwise the beer was already screwed up.Erdinger is an German beer by the way.
Christoffel is also possible to cultivate, however keep in mind that this is a Lager yeast.When fermenting with this yeast you need to keep the wort/beer cool (10-12 ºC).
I'll make a wort with malt extract powdersimmer a few minutes and put in the bottle.
don't forget to cool down the wort before adding it to the yeast depot!
I'll give up.Eigenwijs en chaotisch...