Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.
Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com
0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.
use the button, here you put a link to a picture
I used to own cover to close and shook very ... very ... very
well...although this does not succeed
You don't know yet.It even can take 7 days before the yeast will start.
I do not know if the beer was pasteurized
What happened with Belgium?
How long you make beer?
Can you see the yeast?
There is indeed a modest depot of yeast in the upper left corner.
Isn't the white ring not a yeastdepot?Are you sure that there is yeast in those bottles Wamser?A beer with yeast has a white substance on the bottom of the bottle.
@Oscar: That's no shadow, but yeast!Wamser, do you have any growth/activity yet?
The Chimay will definately work! What is the "best before" date on the bottle?Give it time and be patient. You might have to wait more than a week if the bottle is older. The erdinger might grow too, but people think it is just a botteling-yeast. Not the yeast used for the main fermentation.