Hoe plaats je een foto op dit forum, klik hier voor nadere uitleg.

Steun het forum. Koop via deze links: Nederlandstalige bierboeken, Engelstalige bierboeken, een bierig artikel of een ander artikel van bol.com

Auteur Topic: Calciumchloride  (gelezen 37594 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Robert1968

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 898
  • Land: nl
Re: Calciumchloride
« Reactie #50 Gepost op: 01-12-2013 14:00 u »
Citaat
Klinkt me een beetje tegenstrijdig. Waaruit bestaat dan die overige 20-23%?

Waarschijnlijk is het CaCl2*2H2O (gehydrateerd) oftewel circa 111/147*100% = 76% CaCl2


Heb je iets nodig dat je bij Bol.com wil kopen? Zoek het op met de bovenstaande advertentie en bestel. Pas het zoekwoord aan. Je kunt zoeken in de volledige catalogus van Bol. Door de spullen van Bol te kopen via onderstaande advertentie steun je het forum en het kost je niets extra. Voor de bierliefhebber hebben ze overigens meer spullen dan je zou verwachten. Zoek maar eens.

Offline RobinB

  • Super lid
  • *****
  • Berichten: 20.934
  • Land: nl
  • Nooit geschroten is altijd mis!
Re: Calciumchloride
« Reactie #51 Gepost op: 01-12-2013 14:06 u »
Oke, maar dat is dan toch kristalwater of zo?
Wordt dat gezien als onzuiverheid?

Tags: brouwzouten