Voor welk biertype kun je Brewferm Top gebruiken

Gestart door Jacques, 13-02-2010 21:43 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Voor welk biertype kun je Brewferm Top gebruiken

Alt
2 (8.3%)
Amber-Red (American)
1 (4.2%)
Barley Wine (donker)
1 (4.2%)
Barley Wine (Pale)
2 (8.3%)
Berliner Weisse
0 (0%)
Bières de Garde ambrée
0 (0%)
Bitter (Ordinary & Best)
0 (0%)
Blond(e)
9 (37.5%)
Bockbier (D)
0 (0%)
Bockbier (bovengistend)
1 (4.2%)
Bokbier (Nederlands)
0 (0%)
Brown Ale
0 (0%)
California Steam
0 (0%)
Dark Lager
0 (0%)
Dortmunder (Export)
0 (0%)
Dortmunder (Strong)
0 (0%)
Double IPA
0 (0%)
Dubbel
5 (20.8%)
Dubbelbock (donkergekleurd)
0 (0%)
Dubbelbock (lichtgekleurd)
0 (0%)
Eisbock/IJsbok
0 (0%)
Faro
0 (0%)
Frambozen-Lamiek
0 (0%)
Geuze
1 (4.2%)
Haverbier
0 (0%)
India Pale Ale/IPA
0 (0%)
IPA (Belgsich)
1 (4.2%)
Irish Red Ale
1 (4.2%)
Kölsch
0 (0%)
Kriek-Lambiek
0 (0%)
Lambiek
0 (0%)
Märzen & Okroberfest
0 (0%)
Meibock & Blonde Bock
0 (0%)
Mild Ale (dark)
0 (0%)
Münchener Dunkles
0 (0%)
Münchener Helles
0 (0%)
Old Ale
0 (0%)
Oud Bruin
0 (0%)
Pale Ale (American)
1 (4.2%)
Pale Ale (Belgisch)
2 (8.3%)
Pale Ale/Stong Bitter (GB)
1 (4.2%)
Pils(ener)
0 (0%)
Pilsener (Ürtyp)
0 (0%)
Porter (Baltisch)
0 (0%)
Porter (brown)
0 (0%)
Porter (robust)
0 (0%)
Quadrupel
3 (12.5%)
Rauchbier
0 (0%)
Saison
0 (0%)
Saison (sterke)
0 (0%)
Schwarz
0 (0%)
Scotch Ale (Strong)
1 (4.2%)
Scotch Export Ale
0 (0%)
Sterke Blonde
0 (0%)
Stout (Export)
0 (0%)
Stout (Imperial Russian)
0 (0%)
Stout (Irish Dry)
0 (0%)
Stout (Milk)
0 (0%)
Stout (Oatmeal)
0 (0%)
Summer Ale/Blonde Bitter
1 (4.2%)
Tarwepils
0 (0%)
Tripel
5 (20.8%)
Vienna
0 (0%)
Vlaams Bruin
0 (0%)
Vlaams Bruin (sterk)
0 (0%)
Vlaams Rood
0 (0%)
Weizen
1 (4.2%)
Weizen (Dunkel)
6 (25%)
Weizendoppelbock/Weizenbock (donkergekleurd)
0 (0%)
Witbier/Tarwebier
2 (8.3%)

Totaal aantal stemmen: 24

Jacques

In het kader van het grote gedroogde gist onderzoek word je verzocht aan te geven voor welk biertype


Brewferm Top


goed gebruikt kan worden.


Help ook mee aan het onderzoek naar de vergistingsgraden van gedroogde gisten.
Vul daarvoor voor elk bier dat je vergist hebt met gedroogde gist dit formulier in.

Johannesdeloper

Deze gist zit standaard bij de Brewferm blikken, waarvan de reputatie op zijn minst dubieus is.
Veelal omschreven als zuurtjesachtig, ciderachtig.
Gebuik je dit voor het maken van Cider, dat is het een perfecte keuze.
De poedergist begint na een paar uur flink te fermenteren en werkt een week lang op volle toeren.
Zakje was voldoende voor 18 liter cider van SG 1044 naar SG 1002 te brengen.
Gaf een mooi smaakpallet.

alrikdew

Ik mis het woordje "niks" in de lijst. klopt dit? >:D

Jacques

Citaat van: alrikdew op 07-11-2014  00:04 uIk mis het woordje "niks" in de lijst. klopt dit? >:D

Nee!

Ik heb heel lekkere bieren gebrouwen met deze gist. Anderen ook. Kijk maar eens bij de rubriek "Bewezen recepten".

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.