Wyeast Smackpack

Gestart door MH, 13-11-2009 08:41 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

MH

Beste forumleden,
Eindelijk ga ik zaterdag weer eens brouwen (16 liter batch). Hiervoor heb ik woensdagavond een Wyeast smackpack (activator) geactiveerd.
Deze staat nu al erg bol. Ik vroeg me af of ik deze gewoon kan laten staan tot morgenmiddag of dat ik hem in de koelkast moet leggen?

Alvast bedankt.

:proost2:
Marcel

Edgar

Als 'ie echt helemaal strak bol staat: koelkast. Niet om ontploffen te voorkomen (gebeurt vrijwel nooit) maar om de gist te doen slapen zodat hij in betere conditie blijft.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.