ONK 04 D3 - Barley Wine van Hay en Lei Staaks

Gestart door Hay Staaks, 31-05-2004 20:23 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Hay Staaks

                                EBC
4.500 pilsmout              3
500 Tarwe Donker         15
500 Munich                  20
500 Aroma                   150
150 Chocolade              800

Bitter hop      30 Gram  Hallertau Perle                     6   %
Aroma Hop     16 Gram  Hallertau Spalt Select           4.5 %
Gist            Safale S04/Appelsientje

Bijzonderheden:
Hopgift bij 70 Graden Celcius, 1 uur koken.
180 Gram kristalsuiker voor nagisting.
                 
Begin SG 1086
gebotteld 1016

Hoeveelheid recept: 20 Liter.        

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.