Het werkt trouwens prima, de kast was toen ik thuis kwam een graad of 10 en het bier had dezelfde temperatuur.
Ondertussen heb ik een digitale thermometer in de kast hangen (de voeler, dan) en de kast blijft stabiel op een graad of 8. De koelkast staat op de laagste (=warmste) stand. Ik heb nog niet gemonitoord hoe lang hij aan en uit staat, maar als ik in de kelder kom staat de koelkast vaker uit dan aan, dat is me wel opgevallen. De kelder waar de kast in staat is een graad of 15 à 16.
Kortom, het werkt perfect, al had de warmste stand voor mij best 10 tot 12 graden mogen opleveren. Wellicht schaf ik binnenkort nog eens een Conrad UT-100 aan speciaal voor de tapkast. Het leuke is dat in oktober de koelkast uit kan, omdat het in de kelder dan koel genoeg wordt. Hij hoeft dus steeds maar een half jaar aan te staan.
Tjonge, ik kan met gemak mijn flessen en fusten kwijt. Ik ben echt heel blij dat ik deze klusactie heb gedaan.