Lagertemperatuur

Gestart door Jacques, 11-03-2004 22:00 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Op welke temperatuur lageren jullie je jongbier na de hoofdvergisting? In het algemeen, dus niet voor 1 specifiek brouwsel en uitgaande van een bovengistend bier.

hoger dan 25 graden
0 (0%)
tussen de 23 en 25 graden
1 (4.5%)
tussen de 20 en 22 graden
0 (0%)
tussen de 17 en 19 graden
5 (22.7%)
tussen de 14 en 16 graden
3 (13.6%)
tussen de 10 en 13 graden
4 (18.2%)
onder de 10 graden
5 (22.7%)
ik lager niet, ik bottel meteen na de hoofdvergisting
4 (18.2%)

Totaal aantal stemmen: 22

Jacques

Deze poll is oorspronkelijk gestart door Edwin op 30 oktober 2003.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.