Pagina's:
Actions
  • #1 door kennym325 Gepost op 11 Jun 2017
  • Bierbrouwers,

    Ik wil van een rvs biervat een maischketel maken. Ik heb al een filter gemaakt(zie foto hier onder). Nu zit ik alleen met de volgende vragen:

    1: Wanneer ik hier een valse bodem op plaats heb ik dus onder de valse bodem vloeistof wat warm wordt, en op de valse bodem het graanbed met vloeistof erin liggen. Is dit handig en is dit door goed roeren te mengen? Of hebben jullie suggesties hoe het anders kan?

    2: is de valse bodem nodig wanneer ik goed roer of zal het dan alsnog aankoken en aanbranden op de bodem?

    Ik hoop dat jullie me hier mee kunnen helpen!! Alvast bedankt.

    Groeten,

    Kenny

  • #2 door beermenke Gepost op 11 Jun 2017
  • Ik zou het filter pas plaatsen NA het maischen
    Tijdens maischen goed roeren en dan brand er niks aan en dan het filter laten zakken.
    Onder een valse bodem veel meer kans op aanbranden. Tsja anders even uitproberen

Pagina's:
Actions