Problemen met schuimhoudbaarheid

Gestart door KooTjoo, 24-12-2016 22:21 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

mbroek

Citaat van: Niels B. op 27-12-2016  10:17 uBij Brugse Zot wordt Tetrahop toegevoegd zodat het schuim beter blijft staan. In dit geval kan je dus niet uitsluiten dat het aan het glas ligt, tenzij je zelf ook Tetrahop toevoegt ;)
Probeer eens een bier van een andere hobbybrouwer!

In mijn laatst gekloonde Brugse Zot zat geen Tetrahop, toch zat er geen verschil in de hoeveelheid schuim tussen de echte en de kloon. De oorzaak van KooTjo moet dus toch ergens anders gezocht worden.

Niels B.

Ik zeg ook niet dat het erin móet om tot goed schuim te komen, maar meer dat de oorzaak van het glas nog niet weggestreept kan worden omdat een ander bier wel een goede schuimkraag heeft.

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.