OBBK 2010 A3 - Blond Bitter -JOT

Gestart door JOT, 29-09-2010 17:54 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

JOT

Hallo allen,

Hierbij het recept voor de:

Blond Bitter

Begin SG: 1048
Eind SG: 1002

Mout:
Pale Ale 7 EBC: 100%

Maischen:
60 minuten bij 67 oC

Hop:
60 minuten: East Kent Goldings 20 EBU
15 minuten: East Kent Goldings 20 EBU

Gistsoort:
Wyeast #1968 London ESB

Punten OBBK 2010: 87

Opmerking keurmeester:
Zeer mooi hoppig en licht moutig

Met brouw groet,

Johan.

Jacques

Hoi Johan,

Bedankt voor het plaatsen van het recept.

Kun je ons ook iets vertellen over de vergistingstemperatuur en de duur van de hoofdgisting en nagisting?

Oxhead

Hé Johan,

 Gefeliciteerd  :duimop: het recept ziet er goed uit.
 Precies volgens het kis principe. ;D(keep it simple)
En een eind sg van 1002 :nut:

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.