Brouwen in Duitsland tussen 1850 en 1900

Gestart door Adrie, 06-03-2009 10:18 u

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Adrie

Twee zeer interessante artikelen over brouwen en brouwtechnieken in Duitsland aan het eind van de 19e eeuw: mouten en wort productie en vergisting en bier. De artikelen (in het Engels) zijn geschreven op basis van een paar Duitstalige boeken (link naar deze boeken in Google Books staat in de artikelen).


Jacques

Het artikel heb ik nog niet gelezen, wel heb ik de mooie foto's en plaatjes gezien. Die zijn echt fantastisch.

RobinB

Erg mooi inderdaad!
Goed gevonden!
 :duimop:

Tags:

Zoeken met Google op deze site.
Brouwspullen zijn ook te koop via Bol.com.
Als je iets bestelt bij Bol.com (ook andere zaken dan brouwspullen) via deze link steun je het forum.


Het boek van de beheerder van deze site.